Meubels bekleden

Meubels koopt u doorgaans niet voor de korte termijn. Het is dan ook vervelend als deze slijten of defecten gaan vertonen, terwijl u eigenlijk nog helemaal geen nieuw meubilair wilt aanschaffen. Meubels bekleden is hier de oplossing. Door uw meubels opnieuw te laten bekleden, geeft u deze een tweede leven.

Meubels bekleden is een vak apart

Meubels bekleden of opnieuw laten stofferen is een vak apart, want geen stoel, fauteuil, bank of ander meubelstuk is hetzelfde. Daarom is dit altijd maatwerk; maatwerk dat wij graag voor u verzorgen. Ons naaiatelier beschikt over jarenlange ervaring in het (her)bekleden van meubels: van vintage krukjes tot lounge stoelen en complete bankstellen: wij zorgen voor een nieuwe stof waarmee uw meubels er weer als nieuw uitzien.

Laat uw meubels bekleden voor een tweede leven

Meubels bekleden is qua proces wellicht wat minder eenvoudig dan kleding repareren. Niet al uw meubels kunt u namelijk brengen. Daarom komen wij graag naar u toe. Wij beschikken over alle benodigdheden om ter plekke uw meubels te bekijken, op te meten en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij kunnen werken met door u gewenste en/of aangeleverde stoffen, maar kunnen u vanzelfsprekend ook adviseren en stoffen bestellen.

    Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0229-237848.