Babykleding en kinderkleding laten maken

U zoekt een mooi cadeau voor een kleintje van 0 tot 4 jaar? Wat dacht u van unieke kleding? Bij ons kunt u babykleding en kinderkleding laten maken en vanzelfsprekend kunt u ook kiezen uit een vast assortiment.

Naaiatelier Zwaag ontwerpt al jaren kleding. Voor volwassenen, maar ook voor babies en peuters. Wie in de winkels kijkt, vindt hier veelal dezelfde babykleding en ook kinderkleding is lang niet altijd even leuk en onderscheidend. Bovendien hebben veel mensen hun twijfels bij de herkomst van deze kleding: is de kleding wel van eerlijke herkomst? En hoe zit het met de materialen? Als wij uw babykleding of kinderkleding maken, weet u zeker dat u:

  • Iets unieks in huis haalt
  • Eerlijke kleding koopt
  • Een goede prijs betaalt

Babykleding en kinderkleding laten maken

Daarbij kunnen wij altijd aanpassingen maken om de pasvorm nog beter te krijgen. Vanzelfsprekend kunt u de kinderkleding of babykleding extra speciaal maken door een persoonlijk element naar uw wens.

Babykleding en kinderkleding zelf ontwerpen

Vindt u in onze collectie niet wat u zoekt? U hebt altijd de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren of door ons te laten vervaardigen. Wij kunnen u helpen met een bestaand patroon of babykleding en kinderkleding op maat maken. Daarmee weet u dat uw kleintje (of het kindje aan wie u de kleding geeft) er leuk én exclusief bij loopt zonder dat dit u de hoofdprijs kost.

    Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0229-237848.