Onze diensten

Bij Naaiatelier Zwaag kunt u terecht voor diverse diensten. Wat uw naai-opdracht ook inhoudt: wij kunnen deze voor uw verwezenlijken.

Het atelier wordt gerund door Margot van der Koelen, iemand die beschikt over meer dan dertig jaar ervaring in het uitvoeren van allerhande naaiwerkzaamheden. Of u nu kleding wilt laten verstellen, kleding wilt repareren, nieuwe bekleding zoekt voor uw meubels of op zoek bent naar leuke spulletjes voor in huis: het kan allemaal.

Naaiatelier met persoonlijke service

Naaiatelier Zwaag levert maatwerk en persoonlijke service. U kunt voor alle soorten opdrachten bij ons terecht: van kleine reparaties of verstelwerkzaamheden zoals het innemen van broeken, tot grote opdrachten, zoals het compleet laten ontwerpen van kleding of het opnieuw laten bekleden van bankstellen of andere meubels.

Wat uw opdracht ook is: u kunt altijd rekenen op de beste persoonlijke service en scherpe prijzen. U bent van harte welkom voor een afspraak in ons atelier in Zwaag of de showroom van Deco-Idee, van waaruit wij originele, handgemaakte thuisdecoratie verkopen, zoals sierkussens en knuffels.

De diensten van ons naaiatelier

Klik op de onderstaande pagina om meer te lezen over de dienst van uw keuze. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op via margot@naaiatelierzwaag.nl of telefoonnummer 0229-237848.

Kledingreparatie

Is uw kledingstuk kapot maar wilt u het niet weggooien? Laat dit dan repareren door ons. U kunt denken aan kledingreparatie als een rits maken, gaten herstellen, knopen aanzetten of scheuren naaien.

Kleding verstellen

Past uw kleding niet meer goed? Is een kledingstuk te lang of te wijd? Wij kunnen uw kleding verstellen zodat die broek, rok, jurk of dat shirtje weer helemaal lekker zit. Onder kleding verstellen valt niet alleen het aanpassen van de kleding, maar ook zaken als ritsen vervangen, ritsen inzetten, een zoom met omslag maken, of juist eerder gemaakte aanpassingen ongedaan maken.

Kleding ontwerpen

Wij kunnen uw kleding ontwerpen: helemaal volgens uw eigen wensen, dus precies zoals u dit wilt. Wij kunnen u van dienst zijn met het maken van het ontwerp, het uitwerken van een ontwerp of het aanpassen hiervan. Alles kan gemaakt worden: van kinderkleding tot dameskleding zoals jurken en rokken en herenkleding zoals colberts en kostuums.

Meubels bekleden

Bent u een beetje klaar met de uitstraling van uw meubels, maar vindt u deze in de basis nog veel te mooi om te vervangen? Wat dacht u van een nieuwe look door nieuwe bekleding? Wij kunnen uw meubels bekleden, van stoelhoezen tot complete banken.

Woondecoratie

Deco-Idee is onderdeel van Naaiatelier Zwaag. Onder dit label vervaardigen wij de leukste en mooiste woondecoratie. Wij werken op bestelling of hooguit in kleine series. Daardoor zijn de woonitems van ons altijd exclusief en vormen zij een prachtig geschenk, voor uzelf of voor een ander.

Babykleding en kinderkleding laten maken

Vindt u in de winkels niet de babykleding of kinderkleding die u zoekt? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Deco-Idee vervaardigt originele, handgemaakte kinderkleding en babykleding waarmee uw baby of kind (of natuurlijk die van een ander) er gegarandeerd leuk en onderscheidend bijloopt. In ons assortiment treft u altijd een voorraad leuke kleding voor baby’s en peuters aan, maar vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een uniek ontwerp of het laten vervaardigen van uw eigen ontwerp.

    Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0229-237848.