Kleding ontwerpen

Soms loopt u misschien met een idee voor een bepaald kledingstuk in uw hoofd. We weten allemaal hoe het is om lang door de winkels te lopen en net niet dat ene item te vinden dat u zoekt. Om ervoor te zorgen dat u wél precies krijgt wat u wilt, kunt u kleding ontwerpen. Dat hoeft u niet alleen te doen: dat kan ook samen met ons.

Kleding ontwerpen en laten vervaardigen

Kleding ontwerpen is iets dat niet iedereen kan. Daarentegen hoef je ook geen volleerde designer te zijn om een kledingstuk te creëren: wij kunnen je hier namelijk bij helpen.

Wij ontwerpen al jaren kleding voor particulieren en bedrijven. Dat kan op veel verschillende manieren. Sommige klanten komen bij ons met een idee wat vervolgens door ons wordt uitgewerkt en andere klanten komen met een zeer gedetailleerd ontwerp dat zij zelf hebben verzorgd.

Zelf kleding ontwerpen met behulp van ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Of u nu al zelf vaker kleding hebt ontworpen, een beetje hulp nodig hebt bij het ontwerp of helemaal geen idee hebt hoe het werkt: neem contact met ons op, want wij kunnen u altijd van dienst zijn. Stuur een e-mail naar margot@naaiatelierzwaag.nl of bel met 0229-237848 en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

Zelf kleding ontwerpen of laten ontwerpen?

Hebt u een idee voor een uniek kledingstuk? Wij helpen u graag van begin tot eind. Wij kunnen u van dienst zijn bij het uitzoeken van de stoffen, het maken van het ontwerp, het opmeten van uw maten en natuurlijk het uitwerken van het ontwerp. Vanzelfsprekend kunt u ook kant en klare ontwerpen in elke vorm aanleveren. Alles is mogelijk:

  • Zelf kleding ontwerpen
  • Hulp bij uw ontwerpen
  • Aanleveren van reeds bestaande ontwerpen
  • Ontwerpen aan laten passen
  • Uitwerken vanaf patroon

    Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0229-237848.