Deco idee start webshop

Deco idee de creatieve tak van Naaiatelier Zwaag start webshop

Deco idee de creatieve tak van Naaiatelier Zwaag start webshop. Als eerste heeft Deco idee haar assortiment sierkussens  en woonplaids op de site gezet. Vervolgens een hoofdstuk kleding en artikelen voor kinderen zoals babykleertjes, peuterkleertjes, mutsen, slofjes en knuffels. Door een keuze te maken uit de babyslofjes en deze te combineren met de vestjes/jasjes en de knuffels, zijn er mooie kraamcadeaus samen te stellen.

Gebreide omslagdoeken, sjaal/stola’s met of zonder capuchon,

Speciaal voor dames prijkt er een serie gehaakte en gebreide omslagdoeken, sjaal/stola’s en – mutsen in de shop.

In de komende tijd zal zoetjes aan ons complete aanbod online komen.

Kijk dus op www.deco-idee-zwaag.nl

 

Modieuze warme gebreide stola’s en mutsen.

Stola's en mutsen
Gebreide stola’s en mutsen.
Warme gebreide stola's
Stola’s in allerlei maten kleuren en kleurcombinaties.
Warme gebreide mutsen.
Gebreide mutsen voor kind en volwassene.

Met de winter in aantocht en de vorst op de loer brengen deze modieuze warme gebreide stola’s en mutsen je in warme sferen.
De gebreide stola’s zijn er in diverse maten, uitvoeringen, kleur en kleurcombinaties. Nu extra voordelig geprijsd en allen slechts € 7,50.
De mutsen zijn er voor kinderen en volwassenen en voor de kinderen in leuke dierfiguren uitgevoerd.
De mutsen kind € 4,00 en mutsen groot € 5,00
Alles is vervaardigd in ons eigen naaiatelier en in ruime mate voorradig.
Bezoek onze showroom na telefonische afspraak en maak uw keuze.
Wij zijn bovendien aanwezig op de Dickensmarkt op 8 december in Medemblik.

Handvervaardigde stoffen vlaggetjeslijn voor een feestelijke sfeer

Deco idee biedt een handvervaardigde stoffen vlaggetjeslijn aan in het assortiment. Een gevarieerde serie in diverse dessins. Deze vlaggetjes zorgen voor extra sfeer in huis tijdens bijvoorbeeld een feestje, maar is natuurlijk ook zeer geschikt voor een hobbyruimte of kinderkamer.

Stoffen vlaggetjeslijn in diverse dessins.

3 meter stoffen vlaggetjeslijn met dubbele stof.

De variatie in stoffen maakt deze vlaggetjeslijn, van 3 meter lang, tot een vrolijke versiering. De lijn is met dubbele stof uitgevoerd en dat betekent dat aan weerskanten van de vlaggetjes de mooiste kant van de stof zichtbaar is. Het vlaggetjeslint is met een prijs van € 10,00 scherp geprijsd te noemen en bovendien fraai verpakt. Leuk om een kinderkamer op te vrolijken of voor decoratie op een verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid. Versier eens anders dan met een papieren of plastic slinger.

Nieuwe handgebreide kussens en woonplaids in de collectie

De winter is in aantocht en dus is het voor veel mensen de tijd om iets in het huis te veranderen. Voor extra sfeer en warmte in huis kun je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een nieuwe collectie handgebreide kussens en woonplaids om je interieur mee te verfraaien.

Unieke kussens en woonplaids

Deco Idee heeft nieuw een collectie handgebreide kussens en woonplaids in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Je kunt een keuze maken uit unieke kussens en woonplaids omdat deze eenmalig zijn vervaardigd. Wil je een kussen of woonplaid in een bepaalde kleur, uitvoering of afmeting? Deco Idee maakt ook in opdracht, dus schroom zeker niet om ideeën bij ons neer te leggen.

Volg Deco Idee ook op Instagram en Facebook.

Deco-Idee: wooninspiratie op Facebook en Instagram

Deco-idee is de decoratieve tak van Naaiatelier Zwaag. Bij Deco-idee koop je leuke spullen voor in huis. Van sierkussens tot woonplaids, maar ook schattige knuffels en trendy kinderkleertjes. Wooninspiratie voor iedereen.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van Deco-Idee? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor doorlopende wooninspiratie in je tijdlijn.

Wooninspiratie van Deco-Idee

Wij werken ook in opdracht, dus vind je in het assortiment niet direct iets waar je naar zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Of het nu gaat om home decoration, leuke accessoires of bijzondere cadeaus: Deco-Idee is van alle markten thuis.